marți, 20 noiembrie 2012

"Moira" Earrings - 18 lei
După un lung timp de absență, în care am mai făcut bijuterii printre picături, revin cu acești cerceluși la care am îmbinat tehnica mea preferată de lucru și anume aceea cu sârma și mărgeluțele de "nisip", vechii mei "prieteni" (spun asta deoarece cu ani în urmă, când m-am apucat de bijuterit, lucram numai cu seed beads).
Ca și gamă cromatică, pozele dezvăluie diverse nuanțe, eu zic că nuanța cea mai aproapiată de adevăr e cea din prima poză. Cercelușii sunt în totalitate făcuți manual, de la chandelier la cheiță. Ei măsoară în diametru 3.8 cm, lungimea lor (cu tot cu cheiță) fiind de aproape 6 cm.

Un comentariu:

 1. Împărtășesc această mărturie cu partenerii care se luptă în relațiile lor pentru că există o soluție de durată. Soțul meu ne-a lăsat pe mine și pe cei 2 copii ai noștri pentru o altă femeie timp de 3 ani. Am încercat să fiu puternică doar pentru copiii mei, dar nu am putut controla durerea care îmi chinuia inima. Am fost rănit și confuz. Am avut nevoie de ajutor, așa că am făcut câteva cercetări pe internet și am dat peste un site web unde am văzut că Dr. Ellen, un vrăjitor, vă poate ajuta să vă recuperați iubiții. Am contactat-o ​​și a spus o rugăciune specială și vrăji pentru mine. Spre surprinderea mea, dupa 2 zile sotul meu s-a intors acasa. Așa că ne-am reunit și a fost atât de multă dragoste, bucurie și pace în familie. De asemenea, puteți lua legătura cu Dr. Ellen, un puternic asistent de soluții
  1) recâștigă-ți fostul iubit
  2) Aduceți soțul și soția împreună
  3) nu mai repeta coșmarurile
  4) Leac pe bază de plante pentru HIV și cancer
  5) Inel magic puternic
  6) farmec norocos
  7) Ruperea obsesiilor
  8) Probleme legate de naștere și sarcină. Contactați-l prin EMAIL: ellenspellcaster@gmail.com
  Whatsapp +2349074881619

  RăspundețiȘtergere